NYHET:

Workshop
Ta vare på deg selv – også.

11–12.2012

Les mer


Nordic Visions i
Villa Borealis

les mer

Samarbeidspartnere
les mer
ANNE JORUN
KJÆR

 

STYREARBEID.

Spesielt for bedrifter og organisasjoner i omstilling.

            Kompetanse: Siviløkonom, med styrekurs og bred erfaring fra profesjonelt styrearbeid både i bedrifter og organisasjoner. Oppnevnt til styrer av Staten, NHO og Siviløkonomene.

Styremedlem blant annet i Det norske Samlaget (forlag) (fra 2003), Preus museum (fra 2004), Oslo Røde Kors (distriktsstyret 1998-2005) og NOAS (fra 1988- 96) samt flere prosjekter, blant annet for NHO og Norges Røde Kors.
Les mer

PROSESSVEILEDER og LEDERCOACH.  
Godkjent coach av Innovasjon Norge
Vi fokuserer på målet og fjerner hindringer og uklarheter.

            Kompetanse: ”Graduate of Psychology of Vision” (2002) med mer enn 1.100 timer i forelesning/ veiledning for arbeid med grupper og enkeltindivider. Praktisk erfaring med  fagrettet coaching og gruppeprosesser innad i bedrifter, de siste 10 år som bedriftsrådgiver. 
Les mer


 

NORDIC VISIONS
Anne Jorun Kjær.
Org nr: 975 820 130
Etablert 1995

Telefon:
+47-907 81 003

E-post:
ajk-nv@online.no

Postadresse:
Postboks 68,
9980 Berlevåg
Norge

 

Besøksadresse;
 Berlevåg.
Filial:
Pilestredet Park 32, 0176 Oslo.

 

LIVSVEILEDER. Bidrar med hjelp til å se egen livssituasjon på en mer konstruktiv måte. Ved enkle spørreteknikker som går forbi de fastlåste intellektuelle forklaringene til de bakenforliggende, ubevisste årsakene, finner vi sammen fram til nye tankemåter. Veiledning kan foregå på telefon.

            Kompetanse: Egen selvutvikling og terapi gjennom bruk av mange metoder. Utdannelse i Psychology of Vision og praktisk erfaring som livsveileder.
Les mer

 

ENDRINGSLEDELSE og STRATEGIUTVIKLING.

Vi bidrar til innovasjon, omstilling og markedsorientert utvikling sammen med bedrifter og organisasjoner gjennom å skape en klar visjon og gi verktøy så visjonen blir virkelighet.

            Kompetanse: Siviløkonom fra NHH (1978). Ledelseserfaring fra blant annet det kommunale omstillingsselskapet Vardø i Vekst (daglig leder 2004-05), Dagbladet (markedsdirektør og marketingsjef 1988-1992).  Bokklubbene (markedssjef 1980-85 og 1992-95), og Denofa Lilleborg (produktsjef 1978-80).  Bedriftsrådgiver blant annet for Aschehoug, Universitetsforlaget og flere IT-bedrifter.
Les mer

 
 
 

NORDIC VISIONS, ANNE JORUN KJÆR CV.

Nordic Visions holder til i Villa Borealis i Berlevåg. Berlevåg er et ”Heftig og Begeistret” fiskevær kjent fra filmen om mannskoret. Her lever vi ytterst mot Barentshavet og den uendelige horisonten. Jeg bor i Finnmark fordi jeg har det så godt med meg selv her, med naturen, folket, kulturen og det fantastiske lyset som skifter hele tiden. ”Filialen” i Oslo besøkes jevnlig i forbindelse med styremøter og andre arrangermenter i hovedstaden. Flyturen Oslo –Kirkenes tar 2 timer, og reisen videre er del av Æventyret her oppe.

For samlinger og kurs kan jeg tilby helt nye opplevelser i Finnmark, på fiskebruk eller fyr, i by eller i villmark, under vide horisonter med midnattsol eller flammende nordlys. Jeg har mange samarbeidspartnere .
Nordic Visions har kjøpt og holder på med ombygging av Villa Borealis i Berlevåg.

Alle bilder (c) Anjo. Liker du fotografiene mine her, kan du finne flere på www.galleri-nk.no

CV Anne Jorun Kjær